%100 Güvenli Alışveriş
Tükendi

LOGITECH MX MASTER 2S GRAPHIT MOUSE (910-005966)

Ürün geçici olarak temin edilememektedir.
Yorum yapılmamış.

Logitech MX Master 2S Kablosuz Mouse - 910-005966 Genel Özellikler

MX MASTER 2SBilgisayarlar arasında gezinmek ve en fazla üç bilgisayarda kopyala-yapıştır işlemi yapmak için Logitech Flow'un gücünden yararlanan güçlü, ergonomik mouse.
  • Darkfield™ Yüksek Hassasiyetli sensörler; cam üzerinde bile çalışır.
  • Yeniden şarj edilebilir hızlı şarj özellikli pil
  • Kaydırma tekerleği, tıklatmalı kaydırma özelliğinden yüksek hızlı kaydırma özelliğine otomatik olarak geçer.
Yeni performans ustasıLogitech’in en iyi mouse’u daha fazlasını, daha verimli bir şekilde gerçekleştirmek isteyen usta kullanıcılar için tasarlanmıştır. MX Master 2S birçok gelişmiş özelliğin yanı sıra bilgisayarlar arası sorunsuz denetim için Logitech Flow, gelişmiş kaydırma, tüm yüzeylerde yüksek hassasiyetli izleme ve çarpıcı bir tasarım sunar. Windows® ve Mac için optimize edilmiştir.
Birden fazla bilgisayar ile zahmetsiz iş akışıBirden fazla bilgisayarda çalışırken kendinize kullanışsız, ek içeren e-postalar göndermek ya da dosyaları sıkıcı biçimde flash sürücüye kopyalamak zorunda kaldığınız günler geride kaldı. Logitech Flow ile mouse imlecinizi üç bilgisayarda hareket ettirebilir, hatta bir bilgisayardan diğerine metin, resim ve dosya kopyalayıp yapıştırabilirsiniz.
Darkfield yüksek hassasiyetli izlemeYüksek kaliteli bir mouse, en iyi kalite izleme teknolojisini hak eder. Bu nedenle MX Anywhere 2S'i her yerde -hatta düz, cam toplantı masası üzerinde bile- izleyebilen, yeni 4000 DPI hassasiyetli algılayıcı ile tasarladık.
Yeniden Şarj Edilebilir PilHızlı yeniden şarj edilebilir pil, MX Master 2S'in siz hazır olduğunuzda hazır olduğu anlamına gelir. Tüm gün kullanmak için yalnızca 3 dakikada yeterli gücü elde etmenin yanı sıra ürünü şarj sırasında da kullanabilirsiniz. Tam şarjın ömrü 70 güne kadar sürebilir. Yeniden şarj etmek için, yalnızca micro USB şarj kablosu kullanarak mouse'u bilgisayarınıza takmanız yeterli.
Yüksek kaydırma özelliğiKaydırma tekerleğinin bir hareketi uzun belgeler ve web sayfalarında hızlanmanızı sağlar. Daha fazla hassasiyet gerekli olduğunda, tekerlek tıklatmalı kaydırmaya otomatik geçiş yapar. Başparmak tekerleğine bir kez dokunarak yanlara doğru kaydırın. Bu deneyimleri özelleştirmek için Logitech Options™ yazılımını indirin.
Kolay geçiş ve çoklu bağlanabilirlikMX Master 2S mouse'u ürünle birlikte gelen Logitech Unifying Alıcı ya da Bluetooth® Smart kablosuz teknolojisi aracılığıyla bağlayın.
Kompakt, elinize uygun tasarımKusursuzca şekil verilmiş, ele uygun tasarıma sahip bu konforlu mouse, elinizi ve bileğinizi saatlerce rahat ve doğal bir pozisyonda destekler. En iyi şekilde konumlandırılmış düğmeler ve tekerlekler sayesinde, hassas hareket kontrolünün ve akıcı bir deneyimin tadını çıkarın.
Boyut Özellikleri
Yükseklik x Genişlik x Derinlik:126,0 mm x 85,7 mm x 48,4 mm
Ağırlık:145 g
Unifying Alıcı Yükseklik x Genişlik x Derinlik:18,4 mm x 14,4 mm x 6,6 mm
Ağırlık:2 g
Teknik Özellikler
Algılayıcı teknolojisi:Darkfield yüksek hassasiyet
Nominal değer:1000 dpi
DPI (En düşük ve en yüksek değer):200 – 4000 (50 dpi’nin katlarında ayarlanabilir)
Pil ömrü:bir kere şarj etme ile 70 güne kadar (Pil ömrü kullanıcıya ve bilgi işlem koşullarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir.)
Pil:yeniden şarj edilebilir Li-Po (500 mAh) pil.
Düğme sayısı:7
Hareket düğmesi:Evet
Kaydırma Tekerleği:Evet, otomatik geçiş ile
Standart ve Özel düğmeler:Geri/İleri ve orta tıklamalı
Kablosuz çalışma mesafesi:10 m
Kablosuz teknoloji:Gelişmiş 2,4 GHz kablosuz teknoloji
İsteğe bağlı yazılım:Logitech Options
Sistem Gereksinimleri
BluetoothGereken: Bluetooth düşük enerji teknolojisi, Windows® 8 veya üzeri, Mac OS X 10.10 veya üzeri
Unifying AlıcıGereken: kullanılabilir USB bağlantı noktası, Windows 10 veya üzeri, Windows 8, Windows 7, Mac OS X 10.10 veya üzeri, Yazılımı indirmek için İnternet bağlantısı, USB bağlantı noktası veya Bluetooth düşük enerji teknolojisi
Paket İçeriği
Paket İçeriğiMouse, Unifying alıcı, Yeniden şarj etmek için Mikro USB kablo, Kullanıcı belgeleri
Mouse BağlantısıKablosuz
Mouse TipiOptik
BağlantıUSB
Gaming ÖzelliğiYok
İletişim Formu
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Bu ürün Ürün Hakkında Henüz Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız!