%100 Güvenli Alışveriş
Tükendi

LOGITECH MK470, 920-009436, Kablosuz, Türkçe Q, Beyaz, Klavye Mouse Set

Ürün geçici olarak temin edilememektedir.

LOGITECH MK470 KABLOSUZ KLAVYE MOUSE SET

Minimalist. Modern. İnce.

Tarzınızı Ortaya Koyun

Ultra ince, kompakt ve yenilikçi tasarıma sahip bir klavye ve mouse’tan oluşan MK470 Slim Wireless Combo ile her ortama minimalist, modern bir dokunuş katabilir, fısıltı sessizliğinde çalışma sayesinde işlerinizi verimli bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

 

 

MİNİMALİST. MODERN. İNCE.


MK470 Slim Combo sadeliğiyle öne çıkar. İnce profilli, minimalist tasarıma sahip klavye ve mouse sayesinde masanız daima düzenli ve şık görünür.

ALANDAN TASARRUF SAĞLAYAN VERİMLİLİK


Sayısal tuş takımına ve 12 adet FN kısayoluna sahip olan bu kompakt klavye, ihtiyacınız olan tüm tuşları sunar. Hareket halindeyken de çalışabilmek için ince mouse’u rahatlıkla dizüstü bilgisayar çantanıza veya cebinize koyabilirsiniz.


Setin kapladığı küçük alan sayesinde en sıkışık alanlarda bile rahatlıkla çalışabilir ve mouse’unuzu her zaman yanınızda bulundurabilirsiniz.

AKICI, KONFORLU YAZMA VE MOUSE DENEYİMİ


İnce profilli tuşlar, akıcı ve alışık olduğunuz dizüstü bilgisayar benzeri bir yazma deneyimi sunar. Her iki elle kullanılabilen, çakıl taşı şeklindeki mouse, hangi elinizi kullanıyor olursanız olun rahat bir kullanım deneyimi sağlar.

FISILTI SESSİZLİĞİNDE ÇALIŞMA


Sessiz klavye ve laboratuvar ortamında test edilmiş, sesi %90 azaltılmış mouse siz ve çevrenizdekiler için ultra sessiz bir çalışma deneyimi sunar.

KOLAY VE GÜVENİLİR KABLOSUZ BAĞLANTI


Kullanımı kolay, tak ve çalıştır USB alıcı, 10 metrelik mesafede 2,4 GHz hızında güçlü bir kablosuz bağlantı sunar. Bu, düzenli ve kablolardan arınmış bir çalışma masasına ve cihazlarınızı istediğiniz yere koyma özgürlüğüne sahip olacağınız anlamına gelir.

PİL DEĞİŞTİRMEDEN DAHA UZUN SÜRELİ KULLANIM


18 aylık mouse pil ömrü ve 36 aylık klavye pil ömrüyle, pilin biteceğinden endişe etmenize gerek kalmaz. Her iki aksesuar da kullanılmadıkları zaman pil tasarrufu sağlayan uyku moduna geçer.

Klavye DüzeniTürkçe Q
BağlantıKablosuz
Klavye BağlantıUSB
Mouse BağlantıUSB
MultimedyaYok
Gaming ÖzelliğiYok
İletişim Formu
Toplam 2 oy, ortalama 5.00
Toplam 2 oy, ortalama 5.00
Toplam 2 oy, ortalama 4.50
Toplam 2 oy, ortalama 4.50
Ürün Hakkında Yapılan Yorumlar 2
Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız!

UFUK EGE 05 Ekim 2023 Perşembe 13:36

Kargo hızlı bir şekilde geldi. Ürünü çok beğendim. Tuş sesi az diye almıştım ama yeterli değil bence... Cevap Yaz
Lütfen ürün için puan veriniz
Ürün detayları yeterli mi?
Ürün paketlemesi özenli mi?
İletişimden memnun musunuz?

Erhan Doğru 02 Ekim 2023 Pazartesi 17:22

Ürün titizlikle paketlenmiş, Türkçe Klavye (Türkçe karakterleri içeren), yani tam istediğim gibi. Gayet sorunsuz çalışıyor. Hızlı teslimat, her şeyiyle beğendim. Özellikle fiyat açısından avantajlı olması beni cezbetti. Fiyatlar bu şekilde makul olursa (en uygun fiyatı veren yerdi) bundan sonra alışverişlerimde tercih edeceğim yer bizdehesaplı adresi olacak. Teşekkürler!Cevap Yaz
Lütfen ürün için puan veriniz
Ürün detayları yeterli mi?
Ürün paketlemesi özenli mi?
İletişimden memnun musunuz?