%100 Güvenli Alışveriş
Tükendi

LOGITECH G633 GAMING HEADSET 981-000605

Ürün geçici olarak temin edilememektedir.
Yorum yapılmamış.

Özellikler

Pro-G™ ses sürücüleriyle üstün ses performansı

Oyunları hiç olmadığı kadar net duyun

G633 Artemis Spectrum™ Oyun Kulaklığı’yla geniş sinematik ses elde edin. 7.1 Dolby® Surround Sound* ve Pro-G™ ses sürücüleri inanılmaz ses doğruluğu sunar. Arkanızdan gizlice yaklaşan düşmanları, özel yetenek efektlerini, devasa ortamları ve ilham verici oyun müziklerini duymanız gerektiği şekilde duyun. Artemis Spectrum™, ciddi ses hayranlarına layık bir oyun kulaklığıdır.

Close of of G633 earpiece

Çok Platformlu Uyumluluk

Tüm oyun platformları için tek bir kulaklık

G633 Artemis Spectrum’un tüm cihazlarınızda kullanılması sayesinde oyun ekipmanlarınızı oyun konsolunuzda ve mobil cihazlarınızda da kullanabilirsiniz. Her yerde yanınızda taşıyın. G633 Artemis Spectrum; PC, cep telefonu ve PS4™ ve Xbox One™ dahil olmak üzere oyun konsolları ile çalışır.

Ayarlanabilir RGB aydınlatma ve özel etiketler

Görünüşünüzü özelleştirin

Ayarlanabilir RGB aydınlatma için 16,8 milyon renk arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Ortamınız için en uygun ışık düzenini veya rengini seçmek için Logitech Gaming Software kullanın. G633 Artemis Spectrum iki özelleştirilebilir aydınlatma alanına sahiptir: Işık şeridi ve logo. Her iki alan da farklı renk veya efektlerle programlanabilir ya da eşleştirilebilir. Görünüşü daha da geliştirmek için bir dizi özel aydınlatmalı etiket ekleyin.

Close up of G633 earpiece, RGB programmable button

Programlanabilir G Tuşları

Kontrol parmaklarınızın ucunda

Oyun veya ortam deneyiminizi geliştirmek üzere Logitech Gaming Software’i kullanarak tuşları özelleştirin. Anlık komut birleşimleri için oyun içi makrolar ayarlayın veya tuşları oyundan çıkmadan müzik ya da ses profilinizi denetlemek için kullanın.

Özel ses profilleri

Size özel

Ön tanımlı ses tercihleriyle müzik, oyun ve filmlerinizi dilediğiniz şekilde dinleyin. Ses ekolayzerini programlamak üzere Logitech Gaming Software kullanılabilir. Ses ayarlarını özelleştirin ve oynadığınız her oyun için kişisel ses profilleri oluşturun.

Çok Kanallı Ses Karıştırma

İki cihazdan ses

Bir çağrıyı yanıtlamak için devam eden oyunu durdurmayın. Çağrıyı yanıtlayın ve oynamaya devam edin. Oyunu duraklatmadan veya gözlerinizi aksiyondan ayırmadan çağrıları yanıtlayın, müzik oynatın ve oyun içinden iletişim kurun. G633 Artemis Spectrum, bir adet USB bağlantısına ve en fazla iki cihazdan alınan sesleri birleştiren bir adet analog girişe sahiptir.

Katlanabilir, Gürültü Engelleyici Mikrofon

Kristal netliğinde iletişim

Kristal netliğinde gürültü engelleyici kollu mikrofonla duyulduğunuzdan emin olun. Mikrofonunuzun sesinin kapalı olduğunu görebilmeniz için kol üzerinde bir LED göstergesi bulunur. Kullanmadığınızda gürültü engelleyici kollu mikrofonu kulaklığa doğru katlayarak neredeyse görünmez hale getirebilirsiniz. Yüzünüzün önüne gelen mikrofon kolunu görmek istemediğinizde kullanabileceğiniz dahili mobil kablosu ve ikincil hizalı mikrofonuyla G633 seyahat için uygundur.

Close up of G633 mic folded out of the way

Yumuşak ve delikli malzemeler

Uzun Vadeli Rahatlık

G633 Artemis Spectrum, uzun süreli oyun oturumları için tasarlanmıştır. Kulaklık kapları ve başlıkta kullanılan yeni spor malzemeler en yüksek rahatlık için yumuşak ve delikli olarak üretilmiştir. G633 Artemis Spectrum’un kulak üstü kulaklık kapları, yumuşak dokulara baskı uygulamadan çoğu kulak şekline uyacak şekilde tasarlanmıştır. Kulaklığınızı temiz tutmak için kulaklık kaplarını kulaklıktan çıkararak yıkayabilirsiniz.

Teknik Özellikler

PARÇA NUMARASI
981-000605
GARANTİ BİLGİLERİ
2 Yıl Sınırlı Donanım Garantisi
SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Windows® 10, Windows 8, Windows 8.1, Windows 7, PS4™ veya Xbox One™
USB bağlantı noktası veya 3,5 mm ses bağlantı noktası
İsteğe bağlı yazılımı yüklemek için İnternet bağlantısı* 

* 7.1 Dolby® Surround Sound, aydınlatma yapılandırması ve G tuşu programlama özelliklerinin etkinleştirilmesi için Logitech Gaming Software gereklidir.gaming.logitech.com/support adresinden ulaşabilirsiniz.
PAKET İÇERİĞİ
Kulaklık
Ses denetimlerine sahip 3,5 mm analog kablo
USB veri kablosu
Özel etiketler (sol/sağ)
Kullanıcı belgeleri
TEKNİK ÖZELLİKLER
Kulaklık:
Sürücü: 1,6 inç (40 mm)
Frekans yanıtı: 20 Hz – 20 KHz
Empedans: 39 Ohm (pasif), 5000 Ohm (aktif)
Hassasiyet: 107 dB SPL/mW

Mikrofon (Kol):
Mikrofon Toplama düzeni: Kardiyot (Tek yönlü)
Boyut: 4 mm
Frekans yanıtı: 100 Hz – 20 KHz
Bağlantı Türü: USB
LCD Ekran: Yok
Ses Denetimleri: Var
Mikrofon: Var
Mikrofon Türü: Kardiyot (Tek yönlü)
Gürültü Önleme: Var
Kulaklık TipiKAFA BANTLI
Kablosuz ÖzelliğiKablolu
Dahili MikrofonVAR
Gaming ÖzelliğiVAR
Bağlantı3.5 mm
Kablolu/KablosuzKablolu
MikrofonVar
RenkSiyah
TipiKafa bantlı
İletişim Formu
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Bu ürün Ürün Hakkında Henüz Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız!