%100 Güvenli Alışveriş
Tükendi

LOGITECH G433 Kablolu Gaming Kulakl

Ürün geçici olarak temin edilememektedir.
Yorum yapılmamış.

Özellikler

Oyun Kulaklığının Ses Kalitesi, Hayatın Diğer Anlarına da Erişiyor

PC Performansını Yanınızda Götürün

PC oyuncuları, sürükleyici bir ses performansı bekler. Çıkan her yeni oyunun daha da üstün ses tasarımı sunduğunu düşünürsek bu beklenti pek de haksız sayılmaz. Peki ya oyun dışındayken? PC performansını özgür bırakma vakti geldi. Oyunlar için olan tüm gelişmiş özellikleri hafif, konforlu ve hayatınızın diğer anlarına da uyum sağlayan bir tasarımla buluşturan G433, yepyeni bir oyun kulaklığıdır.

DTS Headphone:X®

7.1 Surround Konumsal Ses

Tamamen sürükleyici ve gerçek hayatı yansıtan bir deneyim sunmak amacıyla üstün 360° konumsal ses* sunmak için DTS ile birlikte çalıştık. G433, oyundaki ortamı doğru olarak yansıtır. Böylece ekip üyelerinizi, düşmanlarınızı ve etrafınızda olanları duyarak nerede olduklarını anlayabilirsiniz. Ürünle birlikte gelen DAC’yi PC’nize bağlayın ve Logitech Gaming Software’i kullanarak sesi istediğiniz gibi özelleştirin. Her oyun (veya uygulama) için farklı bir ses profili bile oluşturabilirsiniz.

Logitech Gaming Software’i indirin

  • * PC’de DTS Headphone:X’i etkinleştirmek için USB dijital ses dönüştürücü içerir. Bu, logitech.com/downloads adresinden indirebileceğiniz Logitech Gaming Software’i gerektirir

Pro-G Gelişmiş Ses Sürücüsü

Maksimum Performans için Patent Bekleyen Tasarım

Üst seviye karma örgü malzemelerle üretilen Pro-G sürücülerimiz; ses profillerimizle birlikte kullanılarak zengin ve gürleyen bass’lar, net sesler, hassas tizler ile olağanüstü düşük bozulma seviyeleri sunar. Oyunlarınızı, tasarımcılarının amaçladığı gibi yüksek, net ve gerçeğe yakın seslerle oynayın. G433, Pro-G’yi bir adım ileriye taşıyor. Sürücünün arkasına yerleştirilmiş bir akustik bağlantı noktası, kendine hayran bırakacak dinamik ve sinematik sesler için yankıları kullanır ve sesi yükseltir.

Hafif Konfor

Spor Performansına Yönelik Kumaş İçeren Kulaklık Süngerleri

Uzun süre oyun oynamak için tasarlanmış, spor performansına yönelik kumaş içeren kulaklık süngerlerimiz, kulağın etrafını sarıp yerinde sabit kalmak için yalnızca gerektiği kadar kuvvet uygular ve cildinizin rahatça nefes almasını sağlar. Ekstra yumuşak mikrofiber kulaklık süngerleri de tarz ve konfor tercihiniz için ek olarak sunulur.

Konsol ile Uyumlu

Her Oyun Mükemmel Ses Kalitesine İhtiyaç Duyar

G433’ün gelişmiş ses kalitesi ve gürültü önleyici kollu mikrofonu, Nintendo® Switch, PS4®, Xbox® One, akıllı telefonlarınızı ve tablet bilgisayarlarınızı adeta bir üst modele yükseltir. Ürünle birlikte verilen ses kablolarını kullanarak çoğu konsol kumandasına doğrudan takabilirsiniz**.

  • ** Bazı konsol kumandaları ses kablosu girişi için adaptör gerektirir

Çıkarılabilir, Dönüştürülebilir

Çıkarılabilir Kollu Mikrofon ve Değiştirilebilir Kablolar

Discord® Sertifikalı G433, çıkarılabilir kollu mikrofonu ve değiştirilebilir kabloları sayesinde PC veya konsolunuzdaki oyun modundan anında çıkıp, hareket halindeyken akıllı telefon ya da tablet bilgisayarınızla size eşlik edebilir. Gürültü önleyici kollu mikrofonunu ve oyun kablosunu taktığınız anda G433, tekrar tam donanımlı bir oyun kulaklığına dönüşür.

Eksiksiz Bir Kulaklık Deneyimi İçin

Gelişmiş Oyun Sesleri İçin İhtiyacınız Olan Her Şey

G433, tüm isteklerinizi karşılar. Gelişmiş oyun deneyimini, mümkün olmasını hayal bile edemeyeceğiniz kadar küçük ve hafif bir tasarımla yaşayın. Ek kulaklıklarınızı, mikro pop filtreli kollu mikrofonunuzu, kablolarınızı ve USB ses kartınızı taşıma kutusuna atın ve sesin keyfini dilediğiniz yerde çıkarın.

Kulaklık TipiKAFA BANTLI
Kablosuz ÖzelliğiKablolu
Dahili MikrofonVAR
Gaming ÖzelliğiVAR
İletişim Formu
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Bu ürün Ürün Hakkında Henüz Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız!