%100 Güvenli Alışveriş
Tükendi

LOGITECH G233 Kablolu Gaming Kulakl

Ürün geçici olarak temin edilememektedir.
Yorum yapılmamış.

Özellikler

Oyun Kulaklığının Ses Kalitesi, Hayatın Diğer Anlarına da Erişiyor

PC Performansını Yanınızda Götürün

PC oyuncuları, oyun sırasında yüksek kalite, sürükleyici ve güçlü ses performansı bekler. Modern oyunların sağladığı kadar olağanüstü ses tasarımı ve efektleri de haklı olarak beklentileri arasındadır. Peki ya oyun dışındayken? G233, yepyeni bir oyun kulaklığıdır. Beklenmedik derecede hafif, çok konforlu ve hayatınızın geri kalanına da ayak uyduran bir tasarım eşliğinde oyunda beklediğiniz tüm gelişmiş özellikleri ve teknolojileri sunar.

Pro-G Gelişmiş Ses Sürücüsü

Maksimum Performans için Patent Bekleyen Tasarım

Üst seviye karma örgü malzemelerle üretilen Pro-G gelişmiş ses sürücülerimiz; ses profillerimizle birlikte kullanılarak zengin ve gürleyen baslar, net sesler, hassas tizler ile olağanüstü düşük bozulma seviyeleri sunar. Oyunlarınızı, tasarımcılarının amaçladığı gibi yüksek, net ve gerçeğe yakın seslerle oynayın.

Hafif Konfor

Spor Performansına Yönelik Kumaş İçeren Kulaklık Süngerleri

Uzun süre oyun oynamak için tasarlanmış, spor performansına yönelik kumaş içeren kulaklık süngerlerimiz, kulağın etrafını sarıp yerinde sabit kalmak için yalnızca gerektiği kadar kuvvet uygular ve cildinizin rahatça nefes almasını sağlar.

İnanılmaz Ses Netliği

Resmi Olarak Discord® Sertifikalı

Pro-G gelişmiş ses sürücüleri, kaynağından bağımsız olarak analog ve dijital ses üretme için optimize edilmiştir. Gürültü önleyici ve mikro pop filtreli kollu mikrofon, sohbet için yüksek kalitede ses yansıtır. Discord sertifikalı G233, duru ve net iletişim performansını garanti eder.

Çıkarılabilir, Dönüştürülebilir

Çıkarılabilir Kollu Mikrofon ve Değiştirilebilir Kablolar

Ses performansının oyun oynama deneyimine getirdiği keyif tüm ortamlar için geçerlidir. G233 Prodigy, çıkarılabilir kollu mikrofonu ve oyun kablosu ile tam donanımlı bir oyun kulaklığıdır. Kolu çıkarın ve ürünle birlikte verilen mobil kabloya geçerek G233’ü istediğiniz her yerde kullanabileceğiniz şık bir kulaklığa dönüştürün.

Konsol ile Uyumlu

Her Oyuna Mükemmel Ses Kalitesi Yakışır

G233’ün gelişmiş ses kalitesi ve gürültü önleyici kollu mikrofonu, Nintendo® Switch, PS4®, Xbox® One, akıllı telefonlarınızı ve tablet bilgisayarlarınızı adeta bir üst modele yükseltir. Ürünle birlikte verilen ses kablolarını kullanarak çoğu konsol kumandasına doğrudan takabilirsiniz*.

  • *Bazı Xbox One kumandaları ayrı olarak satılan Xbox One Stereo Kulaklık Seti Adaptörü gerektirebilir. PS4 ve Xbox One yalnızca analog kablo ile stereo modunda çalışır.
Kulaklık TipiKAFA BANTLI
Kablosuz ÖzelliğiKablolu
Dahili MikrofonVAR
Gaming ÖzelliğiVAR
İletişim Formu
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Bu ürün Ürün Hakkında Henüz Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız!