%100 Güvenli Alışveriş
Tükendi

LOGITECH 910-006511, M221, USB Nano 2,4G Kablosuz, 1000dpi, Optik, 3 Tuşlu, 18ay Pil Ömrü, Beyaz Sessiz Mouse

Ürün geçici olarak temin edilememektedir.
Yorum yapılmamış.

LOGITECH M221 KABLOSUZ MOUSE

Sessiz, konforlu ve kullanımı kolay kablosuz fareniz, sessiz ve işlevsel.

 

HER TIKLAMADA SESSİZLİK

Çıt ıt çıt tıklama seslerinden sıkıldınız mı?, M221 %90 üzerinde gürültü azaltımı sağlar, siz ve çevrenizdekilere daha düşük sesli ve daha verimli bir çalışma ortamı oluşturur. Küçük boyutu ve akıcı kontrolü sayesinde dar alanlarda kısa paslar atabilir ve kalabalık masalarda rahat çalışabilirsiniz.

 

NEREDEYSE ÇIT ÇIKARMAZ

Dikkat dağıtıcı çıtlamalar artık yok. Çalışmaya odaklanmak çok kolay. Logitech’in SilentTouch teknolojisi, tık seslerini %90’dan fazla azaltır ve farenin en iyi performansı göstermesini sağlar. Böylece her tıklama hissedilir ancak neredeyse çıt çıkarmaz.

KONFORLU VE KOMPAKT

Elinizin doğal kıvrımını takip eden konforlu ve yuvarlak hatlı şekil ile el ve bile koordinasyonunuzu artırın. Kompakt ve kablosuz fare, çantada, dizüstü bilgisayar yanına kolayca sığar; böylelikle çalışacağınız her yere götürebilirsiniz. M221, sol veya sağ elini kullanan herkes için eşit derecede konforlu olacak şekilde tasarlanmıştır. Yani solaklar da özgürdür :).

KOLAY GEZ, HASSAS KONTROL ET

Kontrollü satır satır kaydırma deneyimi ile daha kolay gezinin. Tıklayamama sorunu ortadan kalkıyor; optik sensör, neredeyse her yüzeyde akıcı ve sorunsuz imleç kontrolü ile takip etmenize olanak sağlar.

ALIŞKIN OLDUĞUNUZ LOGITECH KALİTESİ

Logitech’i global bir lider hâline getiren yüksek kalite standartları kullanılarak üretilmiştir. Dayanıklı M221, açma/kapama anahtarı ve otomatik uyku, güç tasarruf modu sayesinde pil değiştirmeden tam 18 aya kadar çalışır.

TAK VE ÇALIŞTIR DÜZEYİNDE BASİTLİK

M221; Windows, macOS, Chrome OS ve Linux ile uyumludur ve USB alıcıyı masaüstü veya dizüstü bilgisayarınıza taktığınız an çalışmaya başlar. Aynı zamanda alıcı 10 metre mesafeye kadar güçlü ve güvenilir bir bağlantı sağlar.

YÜKSEK VERİMLİLİK

Dizüstü bilgisayarınıza M221’i ekleyerek daha fazlasını başarın. Son zamanlarda yapılan bir çalışmaya göre dokunmatik yüzey yerine bu fareyi tercih eden dizüstü bilgisayar kullanıcılar %50 daha verimli olmuş ve %30 daha hızlı çalışmışlardır.
Mouse BağlantısıKablosuz
Mouse TipiOptik
BağlantıUSB
Gaming ÖzelliğiYok
İletişim Formu
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Bu ürün Ürün Hakkında Henüz Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız!