%100 Güvenli Alışveriş
Tükendi

CORSAIR CP-9020170 VS450 BuilderSeries 450W 80+PSU

Ürün geçici olarak temin edilememektedir.

 

 

 

                                  Corsair VS Serisi CP-9020170 450Watt 80+ PSU Genel Özellikler

 

 

Giriş Seviyesinde Yüksek Kalite ve Performans

CORSAIR VS450, evinizde ya da işyerinizde kuracağınız sistemler için harika bir seçimdir. CORSAIR’ın kanıtlanmış ve beğeni toplayan kalitesini her bütçe yapısında yaşamanız için üretilmiştir. Güvenilir yapısı, yüksek performansı ve sessizliğiyle kullanıcısını tam anlamıyla memnun edecek bir güç kaynağı.

Gerçek Güç

VS450, kesintisiz olarak 450 wattlık güç garanti eder. 0.99 PFC (Aktif Güç Faktör Düzeltmesi) ile bileşenlerin dengesiz güç akımlarından korunduğunu bilmenin rahatlığını yaşarsınız. Bunun yanı sıra VS450, CORSAIR’ın tüm güç kaynaklarında tercih ettiği tekli 12v kanalıyla donatılmıştır. Buradan sağladığı güçlü beslemeyle donanımlarınız için mükemmel bir altyapı sunar. %85’e varan verimliliği ile uzun yıllar sisteminize hizmet için üretilmiştir. Şebekeden gereksiz güç çekmez. Elektrik ziyanı olmadığı için faturalarınız azalır. Daha az güç kaybı ile daha az ısınır, daha sessiz çalışır.

 

Termal Kontrollü 120mm Sessiz Fan

Bir kere güç kaynağınızı sisteminize bağladığınızda onun varlığını unutmanız gerek. VS serisi güç kaynaklarını yük altında değilken neredeyse sessiz kılan termal kontrollü 120mm fan, sisteminiz yük altındayken bile güç kaynağınızın sessiz bir şekilde soğutulmasını sağlar. 

Akıllı hız ayarlı 120mm fan, yük ve sıcaklık durumuna göre otomatik olarak çalışır. Soğutma ve gürültü arasında ideal bir çizgide görev yaparak rahatsız edici fan gürültüsünü önler. Her daim güvenli kullanım sağlayan ve %85’e varan bir verimlilik sunan VS450 ile sisteminiz daha az ısı üretir ve daha düşük faturaların keyfini çıkarırsınız.

Tek 12V Kanalı

Bir bilgisayarda en çok güç aktarımı yapılan kanal 12v kanalıdır. Bu nedenle PSU’nuzun bu kanaldan verebileceği amper miktarı çok önemlidir. Çok çekirdekli ve hız aşırtılmış bir işlemci, yeni nesil güçlü bir grafik kartı ve diğer tüm donanımların %90’ı için hayati önem teşkil eder. En iyiyi arayanlar, en iyi 12v kapasitesine sahip olan güç kaynağı almalıdır. CORSAIR VS450, güçlü 12v kanalı ile sizi yarı yolda bırakmaz.

Tüm Güç İhtiyaçlarınızı Karşılar

Kullanıcısına sunduğu bol çıkış seçeneği ile her türlü kullanım durumuna hazırlıklıdır. İster üstün oyun performansı için çoklu grafik kartları ile ister geniş depolama alanı için bol sabit disk ile kullanın, her türlü duruma hazırlıklıdır.

2 adet PCI-e 6+2 pin ekran kartı çıkışı, 1 adet EPS 4+4 pin işlemci güç çıkışı ve 20+4 pin ATX çıkışı ile tüm genel güç ihtiyacınızı karşılar. Depolama birimlerinizin güç ihtiyacını 4 adet SATA, 4 adet Molex ve 2 adet Floppy çıkışlarıyla sağlarsınız.

Çoklu Ekran Kartı Desteği

Üst seviye ekran kartları ile yüksek grafik gücüne kavuşmanız CORSAIR VS450 ile mümkün. Güçlü 12v kanalları ve 2 adet PCI-e güç çıkışları ile Nvidia SLI ve AMD CrossFire’lı sistemlere kucak açın.

Siyah Sleeve Kaplı Kablolar

Geniş ve uzun Full-Tower kasalar için ekstra uzun güç kabloları yer almaktadır. Böylece güç kaynağını aşağıya monte etseniz dahi üstte kalan güç girişlerine kablo yetmeme sorunu kalmaz. Ayrıca sleeve kaplı kablolar ile kötü görüntünün önüne geçebilirsiniz. Daha rahat şekil verilebilen ve düzenlemesi kolay kablolar ile şık bir sisteme sahip olabilirsiniz. Güzel göründüğü kadar hava akımını engellemediği için soğutmaya da yardımcı olur.

Eşsiz Tasarım

Mat siyah kaplama dış yüzey ve siyah sleeve kaplı kabloları ile sisteme temiz ve parlak bir görünüm kazandırır. Akıllı sleeve kaplı kablolar ile kötü görüntünün önüne geçebilirsiniz. Daha rahat şekil verilebilen ve düzenlenmesi kolay kablolar ile şık bir sisteme sahip olursunuz. Güzel göründüğü kadar hava akımını engellemediği için soğutmaya da yardımcı olur. 

Bir PC inşa ediyorsunuz savaş gemisi değil; çoğu giriş seviyesi güç kaynağında karşılaştığınız kötü görünümlü, boyanmamış çelik görünümle VS450’de karşılaşmazsınız.

 

Güçlü Koruma

Günümüzde kabul görmüş ve gerekli tüm koruma özelliklerine sahiptir; yüksek voltaj, yüksek akım, düşük voltaj, kısa devre, yüksek sıcaklık. Son çıkan ATX12V v2.31 ve EPS 2.92 standartlarına destek veren CORSAIR VS450, ayrıca geriye uyumlu olarak ATX12V 2.2 ve ATX12V 2.01’e de destek sağlar.

80 Plus Sertifika ve Yüksek Verimlilikle Harcadığınız Kadar Ödeyin

En önemli güç kaynağı değerlendirme enstitüsü 80 Plus testlerinden sertifika almaya hak kazanan VS450, bu sayede şebekeden gereksiz güç çekmez. 80Plus sertifikasına sahip VS450 ile yüksek verimliliğin yanı sıra daha az güç kaybı ile harcadığınız kadar ödersiniz.

Yüksek Kalite

CORSAIR VS450 güç kaynağı diğer tüm CORSAIR modellerinde olduğu gibi son derece yüksek malzeme ve üretim kalitesi ile fabrikadan çıkmaktadır. Hatasız üretilen ve kutulanmadan önce birçok testten geçen ürünler bu sayede uzun ömür vadetmektedir.

Corsair VS Serisi VS450 CP-9020170-EU 450Watt 80+ Power Supply Özellikleri

  • Desteklediği Güç450 Watt
  • Fan Yapısı120 mm Fan
  • PFCAktif
  • Verimlilik80+
  • Güç Çıkışları1 x 20+4 pin ATX, 1 x 4+4 pin EPS, 2 x 4pin Floppy, 4 x 4 pin MOLEX, 4 x SATA, 2 x 6+2 pin PCIe
  • KorumaYüksek Sıcaklık (OTP), Kısa Devre (SCP), Yüksek Akım (OCP), Gerilim (OVP/UVP), Yüksek Güç (OPP)
  • Diğer ÖzelliklerBoyutlar: 150mm x 86mm x 140mm
  • Garanti24 Ay Garanti
Güç450 W
Fan Ebatı12 CM
Power FormATX
PFCAKTİF PFC
Verimlilik80 PLUS
İletişim Formu
Toplam 2 oy, ortalama 5.00
Toplam 2 oy, ortalama 5.00
Toplam 2 oy, ortalama 5.00
Toplam 2 oy, ortalama 5.00
Ürün Hakkında Yapılan Yorumlar 2
Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız!

Bizdehesapli.Com üyesi 10 Aralık 2019 Salı 17:49

Bu siteden yağtığım ilk alışverişti ve diğer satıcılara göre ucuz olduğundan ve forumlarda iyi yorumlar olduğundan satın aldım ve ürün 2 günde geldi kutusunda hiç bir sıkıntısı yoktu ne çizik ne vuruk hatta kutu ambalajı bile üzerindeydi. Tavsiye ederim.Cevap Yaz
Lütfen ürün için puan veriniz
Ürün detayları yeterli mi?
Ürün paketlemesi özenli mi?
İletişimden memnun musunuz?

Fatih Dikici 11 Temmuz 2019 Perşembe 22:53

bizdehesaplı'dan yaptığım ilk alışverişti ve bu ürün için bulabildiğim en uygun fiyat buydu. sanırım 24 saatten kısa bir sürede elime geçti. tek bir alışverişte diğer sitelere karşı gözümde gerçekten çok daha öne geçti. teşekkürler.Cevap Yaz
Lütfen ürün için puan veriniz
Ürün detayları yeterli mi?
Ürün paketlemesi özenli mi?
İletişimden memnun musunuz?