%100 Güvenli Alışveriş
Tükendi

OFFICE HOME&BUSINESS 2016 TR BOX (T5D-02296)

Ürün geçici olarak temin edilememektedir.
Yorum yapılmamış.

MS Office 2016 Home and BusınessTR Kutu T5D-02296 Genel Özellikleri

Birlikte yazmak çok kolaylaştıOffice 2016 belgeleri paylaşmayı ve başka kullanıcılarla aynı anda çalışmayı kolaylaştırır.

Belgeler üzerinde birlikte çalışın
Word, PowerPoint ve OneNote'taki birlikte yazma özelliğiyle, diğer kullanıcıların düzenlemelerini görün. Geliştirilmiş geçmiş sürücü, düzenleme işlemi sırasında belgenin anlık görüntülerine dönmenize olanak tanır.

Basitleştirilmiş paylaşım
Belgenizden tek bir düğmeye tıklayarak paylaşın. İsterseniz, Outlook'taki yeni modern ekleri de kullanabilirsiniz: Outlook'tan çıkmadan OneDrive'dan dosyaları ekleyebilir ve izinleri otomatik olarak yapılandırabilirsiniz.

Tüm cihazlarınızda Office
PC veya Mac bilgisayarlarınızdan Windows, Apple® ve Android™ telefonlarınızla tabletlerinize kadar istediğiniz cihazda Office 2016 belgelerinizi gözden geçirebilir, çözümleyebilir ve gösterebilirsiniz.
Sizin için çalışırOffice 2016'yla, istediğiniz sonuçlara ulaşmanın yeni ve daha hızlı yollarını kullanarak görevinizi sürdürün.

Göster özelliğiyle komutları bulun
Word, Excel veya PowerPoint'a ne istediğinizi doğrudan söyleyin; Göster özelliği komuta gitmeniz için size yol gösterecektir.

Bing destekli Akıllı Arama ile bilgilerin doğruluğunu denetleyin
Akıllı Arama, belgeden hiç çıkmadan, belgede vurguladığınız terimleri ve diğer bağlamsal bilgileri kullanarak web'den arama sonuçlarını getirir.

Sezgilere daha az tıklamayla ulaşın
Geçmiş verilerinizi hızla gelecekteki eğilimlerin çözümlemesine dönüştürmek için tek tıklatmayla tahmini kulanın. Yeni grafikler, karmaşık verileri görselleştirmenize yardımcı olur.
Office hep yanınızdaİster iş yerinde ister en sevdiğiniz kafeteryada, tüm cihazlarınızla arkadaşlarınız, aileniz ve projelerinizle sizin için önemli olan bağlantıları sürdürün.

Office uygulamaları dokunmatik kullanım için iyileştirildi
Okumak, düzenlemek, yakınlaştırmak ve gezinmek için dokunmayı kullanın. Dijital mürekkep kullanarak notlar yazın veya açıklamalar ekleyin.

OneDrive bulut depolama alanıyla hepsini bir araya getirin
Bulut depolama alanınıza kolayca kaydedin ve hiçbir şey kaçırmadan bir cihazdan diğerine geçin. Hangi cihazı kullanırsanız kullanın, Office uygulamaları tam bıraktığınız noktadan devam eder.
Windows 10 ile mükemmelOffice 2016 artı Windows 10, işleri tamamlamak için dünyanın en eksiksiz çözümüdür.

Hello
Bir kez "Hello" deyin ve Windows bilgisayarınızda ve Office'te oturumunuzu açsın. İşte hepsi tek bir basit adımla.

Cortana
İşlerinizi tamamlamanıza yardımcı olması için Cortana'yı Office'inize getirin. Cortana'nın Office 365'le tümleştirilmesi, toplantı hazırlığı gibi görevlerde yardımcı olacaktır.

Office Mobile Uygulamaları
Windows 10 üzerinde Office Mobile uygulamaları dokunmatik özelliklidir, hızlıdır ve hareket halinde üretkenlik için iyileştirilmiştir.
En değerli OfficeOffice 365'in esnek abonelik planları, kendinize en uygun seçeneği bulmanızı sağlar. İster bireysel bir plan ister tüm ev için bir plan seçin.

Office uygulamalarını edinin
Office 365; Word, PC ve Mac bilgisayarlar için Excel, PowerPoint, Outlook ve OneNote gibi yeni Office 2016 uygulamalarını içerir.

1 TB OneDrive bulut depolama alanı
OneDrive, her yerde ve her cihazda arkadaşlarınız, aileniz ve projelerinizle önem verdiğiniz bağlantıları sürdürmenizi sağlar.

Ücretsiz teknik desteğe erişin
Office 2016'da yardım mı gerekiyor? Tüm Office 365 aboneleri, Microsoft'un eğitimli uzmanlarından teknik destek alabilir.
Teknik Özellikleri
Kullanım AlanıEv-İş
Lisans TürüKutu
Kullanım DiliTürkçe
Ürün İçeriğiOffice ProPLus Std ( Word, excell, powerpoint, outlook, onenote,access,publisher)
Ofis SürümüOffice 2016
Satış ŞekliBox
İletişim Formu
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Bu ürün Ürün Hakkında Henüz Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız!