%100 Güvenli Alışveriş
Tükendi

LOGITECH G610 GAMING KEYBOARD 920-007866

Ürün geçici olarak temin edilememektedir.
Yorum yapılmamış.

 

G610

Product Image

 

Özellikleri

 
image

Oyun Oynama İçin Hazırlandı

G610 Orion Brown, aynı performans odaklı tasarıma sahiptir ve güçlü oyun teknolojileri içermektedir. Parmak izi maskeleyen mat yüzey dokusu ve dayanıklı örgülü kablo gibi en ince ayrıntılardan en karmaşık ayrıntılara kadar her yönüyle Logitech G'nin sektör lideri teknolojisi ve üretim kalitesini benzersiz bir donanımda buluşturacak şekilde tasarlanmıştır.* Logitech Gaming Software'i buradan indirin

Cherry MX Brown Mekanik Tuş Anahtarları

Cherry MX mekanik anahtarlar, mekanik klavyelerde standart olarak bulunur. Mekanik tuş anahtarları, daha uzun ömürlü olmanın yanında verdiği his ve yanıt açısından lastik kubbeli klavyelerden daha tutarlıdır. Az ses çıkaran Cherry MX Brown tuş anahtarlarının yazı yazarken yumuşak tuşlama özelliği vardır.* Cherry MX tuş anahtarları 50 milyonun üzerinde tuş vuruşuna dayanıklıdır ve güvenilir oyun oynama deneyimi için hassas şekilde çalışır.

image
image

Özelleştirilebilir Aydınlatma

Her bir tuş ışığını seçme ve kişiselleştirme olanağıyla özelleştirme seviyenizi belirlemek için Logitech Gaming Software kullanın. Logitech Gaming Software'i buradan indirin

Kolay Erişilebilen Medya Denetimi

Oyununuzdan çıkmadan arka planda çalan şarkıyı denetleyin. G610 Orion klavyelerin içerdiği özel medya denetimleri; müzik ve videoları anında oynatmak, duraklatmak ve sessize almak için kullanılabilir. Sesi ayarlamak için silindiri kullanın ya da tek bir tuşa dokunarak sonraki şarkıya atlayın.

image
image

Logitech Gaming Software Özelleştirmesi

Logitech Gaming Software ile en sevdiğiniz oyunları, F1-F12 özel tuş makrolarıyla özelleştirin. G610 ile her tuşun aydınlatma denetimi sizde olur. Oyun modunu açtığınızda hangi tuşların kapatılacağını özelleştirebilirsiniz (varsayılan olarak Oyun Modu, Windows tuşunu devre dışı bırakır).

26 tuş algılama

Çoklu tuş girişi, karmaşık hareketleri her zaman doğru bir şekilde gerçekleştirebileceğiniz anlamına gelir. Aynı anda 26 tuş desteği ile istediğiniz sayıda tuşa ve değiştirici tuşlara (Control, Alt, Shift) istediğiniz sırayla basabilir ve tam olarak bastığınız tuşların karşılığını alabilirsiniz.

image
image

Üç açılı ayarlanabilir ayaklar

Üç kademeli açı ayarlama, klavyenizi mükemmel açı için 0, 4 veya 8 dereceye ayarlamanızı sağlar. Kauçuk ayak, yoğun oyun oynama sırasında klavyenizi sabit tutar.

BağlantıUSB
Gaming ÖzelliğiVar
Klavye BağlantısıKablolu
Klavye DüzeniTürkçe Q
MultimedyaYok
Klavye TipiKablolu
Klavye/Mouse SetHayır
Aydınlatmalı TuşlarVar
Bağlantı ArabirimiUSB
Bağlantı ŞekliKablolu
DiliTürkçe Q
İletişim Formu
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Bu ürün Ürün Hakkında Henüz Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız!