%100 Güvenli Alışveriş
Tükendi

LOGITECH G440 HARD GAMING MOUSE PAD 943-000100

Ürün geçici olarak temin edilememektedir.
Yorum yapılmamış.

Bu kategorideki benzer ürünler

Özellikler

Düşük yüzey sürtünmesi

Eylemsizlik dize geldi

G440 yüksek DPI ile oyun oynayanların incelikli el hareketleri ve hızlı mouse hareketleri için ideal bir yüzey sağlayan ultra düşük yüzey sürtünmesi sunar. Polietilen yüzey mouseun minimum güç uygulandığında bile hareket etmesine olanak sağlar, başlangıç veya durma sırasında aşırı telafiden kaynaklanan hataları en aza indirir.

Pürüzsüz yüzey dokusu

Kenardan kenara performans

Ağır desenler ve tasarımlar algılayıcı performansını etkileyebilir. G440'ta temiz ve pürüzsüz bir yüzey dokusu vardır. Bu, mouse hareketini imleç hareketine dönüştürmek için algılayıcıya daha iyi tanımlama sağlar ve bu da pürüzlü ve kirli masa yüzeylerine karşı bir iyileştirme sunar.

Logitech G algılayıcılara uyarlanmıştır

Birlikte daha iyi

Optik veya lazer mouse kullanmanız arasında fark yoktur, G440 oyunculara gelişmiş algılayıcı doğruluğu ve hassasiyeti sunar. G440, Logitech G mouse'lar için optimal test ortamına yakın bir yüzey dokusu kullanır.

Dayanıklı kauçuk taban

Kazanan bir temel

G440 üzerinde kayan tek şey mouseunuzdur. Yüksek darbeye dayanıklı polistiren çekirdekte sıkıca bağlı bir doğal kauçuk bulunur, sert yüzeyi masanın üzerinde tam da koyduğunuz yerde tutar.

Çok katmanlı yapı

Birleşik kuvvet

G440 üç kritik katman kullanılarak sert yapıda üretilmiştir. Düşük sürtünmeli yüzeyi polipropilen üst katmanlar sağlar. Sağlam, yarı katı temeli yüksek darbeye dayanıklı polistiren çekirdek sağlar. Son olarak da, kauçuk taban mouse pad'i sabit tutar.

Teknik Özellikler

PARÇA NUMARASI
943-000100
GARANTİ BİLGİLERİ
3 yıl Sınırlı donanım garantisi
PAKET İÇERİĞİ
Mouse pad
Kullanıcı belgeleri

 

Bilek DayamaYok
GamingVar
RenkSiyah
İletişim Formu
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Toplam 0 oy, ortalama 0.00
Bu ürün Ürün Hakkında Henüz Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız!